Sök
Stäng denna sökruta.

Det handlar om makt

Än en gång försöker Löfven dribbla bort mediekåren, och lyckas rätt bra, från politiken till det politiska spelet och SD. Det är det enda som imponerar - att media springer som valpar efter bollar när någon kastar ut SD i gräset. Det handlar inte om SD. Just denna mediekris handlar BARA om den totala inkompetens den socialdemokratiska regeringen har. En av sällan skådat slag. De har helt på egen hand skapat detta haveri. Först genom att utse kompisar till styrelsen till Transportstyrelsen, som är de som ska kontrollera ledningens jobb. Sedan genom att anställa en ny GD som helt uppenbart var så inkompetent att hon utan problem bröt tre lagar, som hon sedan blev dömd för, med motiveringen att hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon