Det handlar om makt

Än en gång försöker Löfven dribbla bort mediekåren, och lyckas rätt bra, från politiken till det politiska spelet och SD. Det är det enda som imponerar – att media springer som valpar efter bollar när någon kastar ut SD i gräset.

Det handlar inte om SD.

Just denna mediekris handlar BARA om den totala inkompetens den socialdemokratiska regeringen har. En av sällan skådat slag. De har helt på egen hand skapat detta haveri.

Först genom att utse kompisar till styrelsen till Transportstyrelsen, som är de som ska kontrollera ledningens jobb. Sedan genom att anställa en ny GD som helt uppenbart var så inkompetent att hon utan problem bröt tre lagar, som hon sedan blev dömd för, med motiveringen att hon trodde man fick det. Vidare genom att låta projektet fortgå trots att Säpo sa nej. Och till sist genom att ha vetat om hela hotet mot rikets säkerhet utan att informera vare sig riksdagen eller väljarna.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!