Sök
Stäng denna sökruta.

Centerpartiet – nya Miljöpartiet 2.0

Jag har läst Centerns budget för Stockholms stad. Och hittat ungefär lika många från kassa till konstiga förslag där som  när jag brukar gå igenom Miljöpartiets motioner till deras kongress. Så för er Stockholmare som överväger att rösta Centern, håll i hatten för nu åker vi på MP-sightseeing i Centertappning.  Givetvis finns det en del bra saker, de hävdar fortfarande att de är till höger i svensk politik. Men här fokuserar jag på de bitar i budgeten som orimliga. Det finns inget orimligt i målet att vilja bygga 160 000 nya bostäder, utan hur de i resten av budgeten lägger krokben för just det målet. Därför har jag tagit med nedan och kommer utveckla varför detta är omöjligt givet resten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon