Sök
Stäng denna sökruta.

Saco och ST skrev under UD-uppropet

Den lista på 267 opolitiska tjänstemän som skrev under uppropet mot SD innehöll fler spännande namn. Som Sacos ordförande på Regeringskansliet, Jesper Svarén. Även STs ordförande på Regeringskansliet skrev under, Thomas Jansson. Regeringskansliet har flera tusen anställda. De flesta har inte skrivit under uppropet. Inte ens på UD. Men det svärtar ner alla. Så vem ska dessa vända sig till på sin arbetsplats när deras representanter själva skrivit under? Man undrar hur de tänkte. Det var viktigare att göra en politisk markering än uppdraget att representera de anställda som är medlemmar? Politiseringen av våra myndigheter har verkligen gått för långt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon