Sök
Stäng denna sökruta.

Dina skattepengar at work

En liten present från staten till dig som betalar. Skattebetalarna. Ni som går upp varje morgon, trängs i kollektivtrafik bland snuviga stolsgrannar eller sitter i bilkö, som aldrig fuskar och betalar din skatt. Du tror att den går till sjuka, gamla och barn. Och järnvägar och och polis och försvar. Och allt annat nödvändigt. Men det går också hit. För dina skattepengar betalar också den nya myndigheten Jämställdhetsmyndigheten. Så grattis till er och grattis till mig! Trevlig helg....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon