Dina skattepengar at work


En liten present från staten till dig som betalar. Skattebetalarna. Ni som går upp varje morgon, trängs i kollektivtrafik bland snuviga stolsgrannar eller sitter i bilkö, som aldrig fuskar och betalar din skatt.

Du tror att den går till sjuka, gamla och barn. Och järnvägar och och polis och försvar. Och allt annat nödvändigt.

Men det går också hit.

För dina skattepengar betalar också den nya myndigheten Jämställdhetsmyndigheten.

Så grattis till er och grattis till mig!

Trevlig helg.

2 kommentarer till Dina skattepengar at work

  1. Måste omedelbart kontakta Jämställdhetsmyndigheten för att påtala att det heter ‘hens’ och inte mens.
    ————————
    Jag blir så ledsen. Varför ska kvinnor förstöra för kvinnor?

    Det är redan rätt jobbigt att vara kvinna i det här idiotsamhället och ändå satsas pengar på sån här skit, när vi i stället t.ex kunde dela ut gratis mensskydd till alla skolflickor, eller se till att alla omyndiga fick gratis preventivmedel. Det sista skulle hindra många onödiga aborter också…

  2. Vad har nu godhets-feministerna kommit på ?? Finns det attityder kring mens på arbetsplatser ?? Vad går de attityderna ut på ?? Den enda arbetsplats där jag kan tänka mig att det kan finnas attityder avseende mens skulle vara bordeller och sådana är ju förbjudna enl. svensk lag – tänker hon börja sitt mens-arbete utomlands eller var ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap