Sök
Stäng denna sökruta.

UD-listan och sossarna

Att opolitiska tjänstemän i ett upprop tar ställning politisk är en känslig fråga. Och upprörande. De hävdar att uppropet är opolitiskt men det är det såklart inte, ej heller är det en slump att det kommer ut i detta känsliga läge. Listan är givetvis både orkestrerad och läckt av sossarna för att påverka C och L att överge Alliansen.  Jag har tidigare skrivit om UD och hur Margot Wallström när hon tog över med sina tjänstemän började sätta borgerligt märkta tjänstemän i kylskåp medan tjänsterna delades ut till vänner och barn till sossar. Inlägget publicerades 2015. Listan med namne på de som skrivit på ligger bakom betalvägg både på Ledarsidorna.se och Nyheter idag och jag tänker inte förstöra deras möjligheter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon