Sargon de Basso och asylrättsintäkterna


Ni kommer kanske ihåg att en advokat, Sargon de Basso, som gärna vill ge sig in i opinionsbildningen bad mig hålla käften?

Och jag avslöjade att hans brorsa kandiderade till kommunalråd i Jönköping för sossarna?

Jag begärde då ut totalt fakturerat belopp från just hans advokatbyrå till Migrationsverket. Eftersom egenintresset som sagt aldrig ljuger och för att hans verbala spya handlade just om beskyllningar från hans sida att jag på något sätt är rasist.

Han fakturerade Migrationsverket 3 685 kronor 2015. Det året omsatte hans bolag 4,8 miljoner kronor.

2016 hade summan ökat till 390 950 kr. Hans omsättning hamnade då på 12,8 miljoner kronor.

2017 fakturerade han plötsligt 3,5 miljoner till Migrationsverket. Han omsatte då 24,8 miljoner kronor. 

Att som han säga “knappt ha någon verksamhet” inom asyl är alltså helt fel. I själva verket stod just asylrätt för 25 % av hela ökningen i omsättning mellan 2016 och 2017.

I år har de Basso fakturerat nästan 2 miljoner kronor hittills till Migrationsverket.

Han har alltså fått in 6 miljoner kronor från asylmål bara sedan 2015, dvs på endast tre år. 

Egenintresset som sagt.

……………………..

Bli en Patreon – man valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bidningstid

Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

3 kommentarer till Sargon de Basso och asylrättsintäkterna

  1. Ja, men oj, undrar om han fått
    slita hårt för de slantarna! Dom pengarna har verkligen kunnat göra nytta för fler istället!

  2. Tack vare advokaternas skyhöga arvoden vid civilrättsliga uppdrag har Advokatsamfundet blivit ekonomiskt starka och en farlig partisk maktfaktor i Sverige. Man dominerar flera viktiga nämnder och kommittéer inom rättsväsendet. Som officiella rättstjänare har de en tyst överenskommelse att slippa ta ansvar för undermålig eller illojal handläggning. Därför har endast 5 av tusen advokater dömts att betala skadestånd de senaste sjuttio åren! Jfr Danmark, där 600 advokater av tusen dömts att utge skadestånd till misskötta klienter!
    Advokatfirman de Basso med flera sponsrar det skenheliga Magasinet Paragraf, som dubiöst nog uppger sig värna rättvisan.

  3. Snart har vi en ny DÖ,finns en informell redan,det är ju sju partier i samma grupp mot ett,vi kan avskaffa röstning och partierna.Snart tar massinvandringen ännu högre fart enligt migrationsverket och de får med glatt sinne slösa bort ännu fler miljarder.Finanserna urholkas,pengar saknas till det mesta,och alla i Sverige verkar nöjda och glada,allt fungerar ju friktionsfritt enligt politikerna och inget fattas oss.Tiggeri betraktas som sysselsättning och allt går ut på att hålla SD borta från allt.Ja,då behöver man inte ha några egna ideer finns ju en faktor som enar både kommunister,moderater och alla övriga kompisar i sjuklubben.Det är verkligen häftigt att betala världens högsta skatter så vi kan försörja fler o fler o fler………å alla är nöjda och glada !!Det finns ingen brist på varken poliser,lärare,sjukvårdspersonal eller någon annan kategori……..Som att leva i Orwells värld………………

  4. Ngn som ser det komiska i att han nu agerat försvarsadvokat till en nazist som driver en nazistisk hemsida??
    Pengakåt jävel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap