Sök
Stäng denna sökruta.

MP och den somaliska klankandidaten

Leila A Elmis politiska karriär verkar ha börjat förra valet för 2015 satt hon för Miljöpartiet i stadsdelsnämnden i Angered. Men söker man på hennes namn hittar man ingenting annat. Inga debattartiklar, inget politiskt alls. Hon dök upp i valet 2014 och hamnade som ersättare i stadsdelsnämnden. I december 2017 startade hon sin officiella FB-sida som drivit hennes kampanj. Hon fick 12 000 följare på den under 9 månader, ett helt otroligt resultat och många fler än en hel del kända politiker och statsråd. Miljöpartiet satte henne på plats 21 till riksdagen, en tydlig signal att partiet inte vill ha henne i riksdagen då MP hade två till tre mandat i Göteborg beroende på valresultat. De fick två mandat. Plats 21...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon