Sök
Stäng denna sökruta.

Vinsthatare driver privat vårdbolag

Sossarna har försökt göra valet till en debatt om vinst i välfärden som 2014. Det lyckades givetvis inte. Väljarna bestämmer var valet ska handla om, inte sossar. Och väljarna ville att valet skulle handla om trygghetsfrågor och migration. Ändå har de ägnat hela mandatperioden åt att spotta på privata välfärdsföretag. Och 2017 bestämde sig sossarna och LO på kongressen att man även ska ge sig på vården, som tidigare märkligt nog var undantagen från debatten och vinstförbud. Föraktet mot privata företag döljer de inte ens. De hatar privata bolag och vinst. Glöm aldrig löntagarfonderna när LO ville stjäla landets företag med hjälp av Palme. Samtidigt sitter Wallströms vuxna son Viktor Wallström i styrelsen för just ett privat vårdbolag - Wonsa....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon