Search
Close this search box.

Sargon de Basso och sossarna

Igår kom ett oväntat påhopp. Eller alla påhopp är i och för sig oväntade men källan kan ju vara väntad. Inte denna gång. En advokat de Basso, som jag aldrig haft kontakt med och inte vet vem det är skrev plötsligt en lång verbal spya på sin officiella Facebook-konto för advokatfirman, som avrundades med att be mig och några andra borgerliga opinionsbildare att hålla käften. Mitt svar var enkelt: du kan hålla käften själv.  Ser ni att han beskyller mig för klassförakt och att jag är välbeställd, ergo har jag ingen empati? Jag kollade de Bassos firmas ekonomi och hoppla, där dök utdelningar på 7,9 miljoner kronor upp senaste tre åren. Lågbeskattad utdelning på 22 %. Apropå välbeställd och bidra...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon