Sök
Stäng denna sökruta.

Samband mellan låg utbildning och S

Vi har hört det många gånger förut - det är mest outbildade människor som röstar på SD. De som är lite korkade, det måste man vara om man röstar på SD. Och visst visar statistiken att lågutbildade är lågutbildade fortfarande är basen hos SD.  Men varför pratar vi inte om att samma sak är för sossarna? De har gått ifrån att en gång representera den breda medelklassen till att bli ett parti för särintressen, bidragstagare, invandrare och folk med låg utbildning. Ibland sammanfaller alla dessa fyra grupper i en och samma person. De allra flesta med låg utbildning och med låg inkomst är sossar. Inte SD. Jag är helt för fakta, som ni vet. Men att Expressen publicerar "en studie"...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon