Sök
Stäng denna sökruta.

Valet 2018 – tillbakablick och framåt

När detta skrivs har vallokalerna inte stängt. Men jag har röstat. Ni vet redan på vilket parti, kampanjandet är slut och jag kommer nu återgå till mitt vanliga arbete på bloggen - ge er historier och perspektiv ni inte hittar i media, framför allt via granskningar. Men innan jag går vidare vill jag tacka alla er läsare. Som delat inläggen jag skrivit under valrörelsen. Varje delning har bidragit till valrörelsen, jag skulle få fixa ett nytt jobb om det inte vore för er som läser och delar. Ni är ovärderliga. Till var och en av er - min djupaste tacksamhet.  Valet är inte slut när detta publiceras men valrörelsen är. Tid att sammanfatta, innan minnet bleknar och vardagen tar vid....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon