En röst på Miljöpartiet = en röst på islamister

En gång i tiden fyllde enfrågepartiet Miljöpartiet en roll i svensk politik. De pratade miljö när inga andra var intresserade. Men numera har alla partier starkt fokus på miljöfrågor och de har tappat sin relevans för länge sedan. Då lämnade de dörren öppen, för extremister. I utbyte mellan makt och röster.

Det är ingen slump att just Miljöpartiet välkomnat så många islamister – de har inte haft något problem med att byta makt mot röster. 

Senaste avslöjandet av Uppdrag Granskning idag att Miljöpartisten Ali Khalil försökte köpa Moderaternas röster genom att de lovades muslimska röster mot en central bit mark i Botkyrka för att bygga moské är bara toppen på isberget.

Jag är mycket glad att Moderaterna stod rakryggade och tackade nej. Så bygger man inte en demokrati.

Men det är inte Miljöpartiet intresserade av, då hade de gjort sig av med samtliga islamister. Men de är kvar på massa ställen, för att Miljöpartiet inte har några skrupler att idka kohandel med röster och inflytande.

En röst på Miljöpartiet är en röst på islamister. 

Nedan följer en lång granskning.

………………………………

Ali Khalil är en känd islamist. Redan 2012 spred och gillade han inlägg av Muslimska brödraskapet på Facebook. När han avslöjades skyllde han på att han inte hade en aning om vad den mest kända ideologen i Muslimska Brödraskapet, en person som jag som bara granskat dem ytligt, vet vad han tycker. Dessa bortförklaringar borde aldrig köpas av någon.

I oktober 2015 var han med och fixade tillfälliga asylboenden som ordförande för islamist-organisatioinen Islamic Relief. 

MB förespråkar politisk islam, att muslimer ska använda de västerländska demokratiernas system och ta över, eller skapa parallella system. Där muslimer lever under sharia och övriga under lag. Vilket innebär att våldtäkt inom äktenskap inte finns, en man får slå sin fru och homosexualitet straffas med döden.

Skulle en person som gillat något NMR skrivit komma undan med att säga att de inte hade en aning om vad det innebär?

Ali Khalil är entreprenör och startade bolaget Miljonbemanning ihop med Shafik Mukalazi Muwanga, som också var lokalpolitiker för Miljöpartiet i Botkyrka.

Utan att anmäla jäv var Khalil själv med och fattade beslut om direktupphandling från Botkyrka kommun till hans bolag för 100 000 kr. Detta skedde 2016, jag avslöjade det på bloggen. 

Mehmet Kaplan, den mest kända mijöpartistiska islamisten kom hela vägen till maktens topp.

Den 10 oktober, bara en vecka efter att Mehmet Kaplan utsetts till bostadsminister, arrangerade han ett besök av UETD-ledamoten Mehmet Metiner i Sveriges Riksdag. Sju dagar på posten. Som bostadsminister. 

Sex veckor senare åker han till den berömda resan till Turkiet jag granskade.

Men hann tack och lov inte sitta mer än 1,5 år innan han togs på bar gärning med turkiska fascister och nationalister. Det avslöjades i april 2016. inte av Expressen utan av Nyheter Idag.

Kaplan sitter längst ner vid bordet. Han tvingades avgå.

Men avslöjad är inte samma sak som att engagemanget för islamism inte funnits där hela tiden.

2007 skrev han en debattartikel med Yvonne Ruwida om att att Säpo trakasserar muslimer i sin jakt på terrorister och borde utredas för att de styrs av islamofobi.

Hans organisation Svenska Muslimer för fred och rättvisa drev en hård opinionsbildning mot ny terrorlagstiftning med hänvisning till samma sak och han själv jämförde finska vinterkrigare med folks som ansluter sig till IS för att halshugga kristna och ta yazidier som sexslavar.

Kaplans svåger heter Mustafa Tumturk.

Han var tills nyligen ordförande för AKP i Sverige och Erdogans förlängda arm – Union of European Turkish democrats in Sweden (UETD).

Förra året avslöjade SVT att de försökte köpa en oppositionell turk i Sverige att bli angivare till dem, och Erdogan. 

Han står som sagt Mehmet Kaplan mycket nära eftersom Kaplan är gift med hans syster. Så AKP i Sverige har haft en av sina i Sveriges riksdag i flera mandatperioder, och ett kort tag även en minister. Som direkt efter att han blev vald åkte på en resa till Turkiet där en hel dags program sekretessmärktes och som jag avslöjade redan i december 2014. Vi vet fortfarande inte vilka han träffade då.

Han är även ansvarig för MB-associerade Ibn Rushds asylverksamhet.

Det är alltså han som organiserar när nyanlända muslimer skickas till Ibn Rushd, en person som är islamist. Samtidigt är han företrädare för Sveriges Muslimska Råd.

Den andra personen citerad i artikeln är miljöpartisten Per Olsson Fridh. Idag statssekreterare åt Alice Bah Kuhnke.

Men Tumturk har många strängar på sin lyra i den svenska islamismens kärna. 2015 var han utvecklingschef över det asylboende Ibn Rushd tänkte starta. På Granhedsgården, ni vet hotellet de köpte för skattebidrag som skulle gått till utbildning? De fick nej, den gången. Men de bedriver alltså idag en slags asylverksamhet eftersom de har fått pengar av regeringen att ansvara för nyanländas introduktion.

Då skickar vi dem direkt från asylboendet i händerna på islamister, och så tycker vi att det är konstigt att folk radikaliseras?

Kaplan fick gå för att han åt middag med Milli Görus och Grå Vargarna, som även aktuelle centerpartisten i Göteborg Mikail Yüksel har nära kopplingar till. Han tänkte starta en svensk gren och hans pappa är med i organisationen. Även han med rötter i Turkiet.

Men Kaplan har inte bara nära band till AKP och fascister utan umgås med en annan av islamisterna AKP:s män i Sverige, imamen Rafet Candemir.

Candemir är givetvis också miljöpartist och satt fram till nyligen i Skärholmen som lokalpolitiker.

Han bildade i början av 2000-talet en svensk lokalavdelning av Iskenderpasa cemaati, som är en gren av Milli Görus, och värvade sedan Kaplan. Han har fungerat som Kaplans mentor under hela hans politiska karriär och följt med honom på en rad olika resor. Han deltog också vid fascist-middagen.

Och här kommer aktuella Milli Görus in, som nyligen avslöjats fått pengar av Miljöpartiet och sossarna i Malmö. 

De och fascisterna Grå Vargarna står varandra nära och de är nära anknutna till AKP och UETD, och är de som hjälper till att bland annat jaga fatt i oppositionella i diasporan för att rapportera.

En annan person som står Mehmet Kaplan nära sedan många är är Yasri Khan som var på väg rätt upp till toppen i Miljöpartiet när Mehmet Kaplan avgick, och som sedan avgick själv.

Den 19 april 2014 vägrade den till partistyrelsen nominerade Yasri Khan att skaka hand med en reporter från TV4 och som ledde till att han lämnade partiet några dagar senare. 

Han intervjuades i januari 2014 i en muslimsk engelskspråkig tidning ihop med sin fru där han krävde att alla muslimska barn som tas om hand av socialtjänst ska placeras hos muslimer. Han påstod också att detta redan är lag i Sverige.

Hans fru jobbar med barn och ungdomar och var socialsekreterare i Sigtuna 2013 till 2015 (!) med den här inställningen. Skandalöst faktiskt.

Khan är fortfarande aktiv i debatten och försvarar såväl könsuppdelade simhallstider som könsuppdelad idrott och annan undervisning. Hans pappa leder en islamistisk terrororganisation i Malaysia. 

Yasri Khan låg bland annat bakom ”FN-kritiken” mot Sverige som publicerades i våras, genom att hans organisation var en av källorna.

Fler miljöpartister som står nära Erdogan är Derya Usel Senor.

Så sent som i april 2016 fick hon, också från den turkiska diasporan, lämna Miljöpartiet för att hon förnekade det armenska folkmordet.

Hon har också kopplingar till turkiska islamister och AKP. För 2014 deltog hon på ett möte med just AKP i Europa (UETD))

Nedan ser ni en översättning från Google Translate:

Hon var för övrigt aktiv i samma förening som Awad Hersi, islamisten och Miljöpartisten i Tensta som partiet fick sparka 2016 och som sedan direkt gick över till Feministiskt Initiativ.

Hersi hade bland annat bytt röster mot pengar, i den muslimska communityn i Järva-området. 2013 skrev han och Kaplan debattartiklar ihop.

Han har bland annat gått in i enskilda försörjningsstödsbeslut på tjänstemannanivå och krävt ändring och gav 250 000 till Islamiskt Kulturcenter i Järva för ”utbildningar mot radikalisering”.

Mehmet Coksürer är en annan turkisk islamist och miljöpartist.

Han lyckades kuppa bort förstanamnen i Haninge för att han ”kom med röstboskap” som kritikerna kallade det. Sahir Drameh är ett annat toppnamn i MP Haninge.

2016 åkte dessa personer till Turkiet för att upprätta ett samarbete med AKP. När detta avslöjades var svaret: ”det bara blev så”.

Liksom övriga har även Coksürer band till AKP i Sverige, där Kaplan, Candemir och övriga också finns i nätverket. Och där Milli Görus och Grå vargarna ingår.

Här ses han på bild 2014 ihop med UETD. Innan han blev Haninges förstanamn. 

Om vi ska återgå till Botkyrka finns det fler islamister där.

Shakhlo Altieva.är också miljöpartist i Botkyrka men det var inte som det hon lämnade förslag om att utöka de för muslimer anpassade särskilda kvinnotiderna på simhallen i Fittja utan det lämnade hon in som ett ”medborgarförslag”. 

Här kan ni läsa protokollet där hennes namn inte nämns, från 20 april 2015.

Men det finns ett till protokoll med just ett medborgarförslag med ytterligare tider, från 23 mars 2015.

Deniz Bulduk från Miljöpartiet röstade för. Han är en av de som drivit på för både att införa det och fortsätta att utöka.

Men kopplingarna är inte bara starka mellan Miljöpartiet och turkiska islamister och nationalister utan de går djupt in i det svenska nätverket av islamistiska organisationer som löper som en röd tråd mellan dem, och andra aktiva i det svenska debatten.

Svenska Muslimer för fred och Rättvisa startades av Mehhmet Kaplan och Yasri Khan 2008, Miljöpartiets mest kända islamister. 

Genom dem har många andra haft gröna islamister kommit fram.

Khalil Kamiri är som övriga AKP-anhängare och twittrade detta när Erdogan vann den 1 november 2015.

Miljöpartisten Mohammed Dyaib tog med fru och 9 barn och åkte till Ogaden-provinsen i Etiopien, där de svenska journalisterna blev gripna. De blev också gripna, men senare släppta. Han är själv aktiv i organisationen Muslim relief (!) men här undrar man ju om DN fått fel och de menar Islamic Relief, en betydligt mer känd organisation, av islamister.

I Sundbyberg sitter Anna Sundberg som lokalpolitiker för Miljöpartiet. Ni vet, hon som var gift med en IS-terrorist i 10 år? Och sedan skrev en gråt-ut-bok och fick vara med i finrummen. Då kallades hon sig Um Anas.

Här ser ni kulturministern posera med henne (blonda kvinnan bakom).

Zahid Qayyum ställde upp till kommunfullmäktige för Mijöpartiet i Sigtuna 2014. Han var kassör i Svenska muslimer för fred och rättvisa 2009 och har föreläst på Muslimska familjedagarna samtidigt med landets samlade framträdande islamister och den ökända antisemiten Yvonne Ridley. 

Mohamed Temsamani sitter forfarande för Miljöpartiet i Sundbyberg trots att han varit och ”praktiserat” hos Muslimska brödraskapet i Egypten och försvarade både Kaplan fascistsamröre och Erdogan. 

Han har fångats på bild med rabia-tecknet, som är en islamistsymbol. 

Han var 2015 ordförande för Förenade islamiska föreningar i Sverige (FIFS).

Ala Eddin Al-Qut har suttit för MP i Malmö och beviljat bidrag till Milli Görus samtidigt som han jobbat på Ibn Rushd. Som samarbetar med dem. Han avgick idag, efter kritik.

I valet 2014 gick Abu Raad vid Gävle moskén ut med en Fatwa att alla muslimer skulle rösta på Miljöpartiet.

Det tar aldrig slut. Miljöpartiet är totalt nerlusat med islamister av olika kaliber, framför allt turkiska nationalister som står nära Erdogan men även andra.

Att Ali Khalil äntligen avgått i Botkyrka spelar ingen roll.

Vill ni inte ha islamister i riksdagen ska ni låta bli att rösta på Miljöpartiet.

Är miljön viktig för er, välj ett annat parti som har bra miljöprogram. Vad som helst men inte islamisternas högborg Miljöpartiet. 

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet ”Pampens historia

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!