Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsterpartiet borde isoleras

Det är en skamfläck i svensk politik att kommunister släppts in till köttgrytorna när de borde isolerats och stanna i skamvrån. Och de borde under inga omständigheter räknas in i någon slags regeringskonstellation. Varför media räknas S + V + MP val efter val som ett block är egentligen skandalöst för Vänsterpartiet borde ingå i det lika mycket som SD ingår i Alliansen. De borde särredovisas.  Men gång på gång kommer de undan granskning. Medan andra partier, framför allt SD:s historia, lyfts fram i princip varje månad år ut och år in tycker Vänsterpartiet att det är orimligt att man pratar om deras smutsiga byk och skelett för att det är historia. 1982 skickade de grattis-telegram till Nordkorea och firade...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon