Vänsterpartiet borde isoleras

Det är en skamfläck i svensk politik att kommunister släppts in till köttgrytorna när de borde isolerats och stanna i skamvrån.

Och de borde under inga omständigheter räknas in i någon slags regeringskonstellation.

Varför media räknas S + V + MP val efter val som ett block är egentligen skandalöst för Vänsterpartiet borde ingå i det lika mycket som SD ingår i Alliansen. De borde särredovisas. 

Men gång på gång kommer de undan granskning. Medan andra partier, framför allt SD:s historia, lyfts fram i princip varje månad år ut och år in tycker Vänsterpartiet att det är orimligt att man pratar om deras smutsiga byk och skelett för att det är historia.

1982 skickade de grattis-telegram till Nordkorea och firade Sovjets jubileum av 60 år av förtryck och mördande. 

Som enda parti i Sveriges riksdag stödde de Stalin. Och Molotov-Ribbentrop-pakten som skulle dela Europa mellan nazister och kommunister. 

De skickade 1989 grattistelegram till Rumäniens diktator Ceausescu.

Men inte bara idag, de är fortfarande ett extremt parti.

Granskar man deras politik tycker de så här. Bara tabellen ensamt avslöjar vilket extremt parti de är.

De vill förstatliga alla banker.

Snacket om att just nu skapa en till statlig bank är bara första manövern för att ta över hela banksystemet och göra det statlig. Så här står det i partiprogrammet:

”Vi vill beskatta finanssektorn hårdare och använda medel i pensionsfonderna till produktiva investeringar istället för finansiell spekulation. Därutöver behövs ett ökat statligt ägande inom bankväsendet. På sikt bör bankväsendet i helhet förstatligas.”

Men de vill förstatliga hela det svenska näringslivet. 

”Det ekonomiska fåtalsväldet måste ge plats åt de arbetandes demokratiska förvaltning. Införandet av socialismen kräver kapitalismens avskaffande.”

Så sent som valet 2010 hade de fortfarande införande av planekonomi i sitt partiprogram. 

De älskar också civil olydnad. Eller att bryta mot lagen som det heter på svenska. 

”Civil olydnad är en yttersta möjlighet för människor som saknar makt att på andra sätt försvara folkligt förankrade värden som mänskliga rättigheter och naturresurser. Civil olydnad grundar sig på principen om icke-våld och öppenhet.”

Och det är därför de också står de autonoma krafterna i vänstern nära. För bara några år sedan avslöjades det att de av Säpo terrorklassade Revolutionära Fronten stod Ung vänster nära. Detta visste givetvis Vänsterpartiet men när mediadrevet gick blev det ohållbart och Jonas Sjöstedt tvingades att kräva avgångar.

Tre (!) distriktsordföranden fick avgå efter Uppdrag Granskning sände sitt program. 

Ungefär samtidigt dömdes 7 medlemmar ur Revolutionära fronten till fängelse för våldsbrott. 

Men om ni trodde att de har avstånd till odemokratiska metoder tror ni fel, det ligger i deras DNA.

Nyligen uppmanade Ung Vänster sina medlemmar att förstöra SD:s torgmöte med vuvuzelor. Jonas Sjöstedt tog inte avstånd. Han skyllde på Ung Vänster. 

De sopade sextrakasserier av anställda under mattan bara för att de poppade upp under #metoo-hösten igen. 

Nio personer slutade på deras kansli i Stockholm under 18 månader på grund av mobbing och sexuella trakasserier 2014. 

Även Lars Ohly anklagades och blev portad från alla partiarrangemang. 

Han är känd för andra saker, som att ha visat snoppen på Instagram, ljugit om att spelat fotboll med Nacka Skoglund och att han grät när Berlinmuren föll. Och pekade finger i direktsändning åt Marie Söderqvist. 

Lars Ohly kallades sig länge kommunist och har aldrig erkänt att det fanns förtryck i Sovjet eller på Kuba.  

Riksdagsledamot Ali Esabi är en notorisk Fidel Castrohyllare, en av världens värsta diktatorer och mördare. Att Castro levde i lyx med en ö och lyxyacht och annat vanliga människor bara kan drömma om spelar ingen roll.

Han och Jonas Sjöstedt hyllade Hugo Chavez för ett antal år sedan. Hans dotter är rikast i Venezuela. Kommunismen har förstört landet på bara några år och idag svälter barnen, det finns inga mediciner och landet är totalt förfall.

Ung Vänster är de som rattar Ung i Sverige och stödjer Fatemeh Khavari med allt, hon fungerar som en bulvan för dem och är en slags marionett. I vintras talade hon på Vänsterpartiets kongress. Ung Vänster smugglade in henne på sina platser på en partiledardebatt bara ungdomsförbunden fick vara publik på.

Det är inte ärligt. De använder henne som en hävstång i valet.

2015 avslöjades att de gett bistånd till pro ukrainska separatister.

2016 avslöjade Svenska Dagbladet att stora bidrag lämnats till extremister i andra länder som bl a för väpnad kamp.

Colombianska kommunister, palestinska terroristerna DFLP och politikerskolor för filippinska kommunister har alla fått pengar i flera år.

Den 7 september 2018 avslöjades att Jonas Sjöstedt regelbundet finns på aktiviteter för Grupp 194, en terroranknuten grupp.

De står nära DFLP som partiet finansierat.

Vi har daltat alldeles för länge med kommunisterna i Sveriges riksdag. Ja, många som sitter där gick med i partiet när de hette kommunister och de har själva varit kommunister. De slutar inte vara kommunister för att de slutar kallas sig kommunister.

Dags att isolera vänsterns extremister i Sveriges riksdag. 

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet ”Pampens historia

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!