Sök
Stäng denna sökruta.

Valfläsk valfläsk valfläsk

Utöver alla som kom hit under migrationskrisen är nu prognosen att 300 000 fler personer kommer att komma 2018-2021 enligt den prognos Migrationsverket släppte i juli i år.  300 000 personer. Ett halvt Göteborg. Eller ett helt Malmö. Till. Som ett direkt resultat av regeringens slappa migrationspolitik. Vi ligger inte på EU:s miniminivå, vi ligger fortsatt i topp.  Ett tecken på det skenande kostnader är den utgiftshöjning regeringen i somras inte gjorde något stort nummer av att basunera ut - ökade kostnader för segregationen som Tillväxtverket fått i uppgift att hantera för de kommuner som vill ansöka. Summorna är i sig små budgetmässigt men det är ökningen jag vill att ni fokuserar på. Vilket kan tjäna som exempel på exakt...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon