Sök
Stäng denna sökruta.

Olika regler för sossar

Kommer ni ihåg det här? När Moderaternas film i våras släpptes som visade hur otryggheten ökar? Då lät det så här i enig mediekår. Totalt sosse-spinn som på en natt blev huvudnyhet. Men vad är då på riktigt i sossarnas valkampanj? Well, inte mycket som vi vet. Den bygger på valfläsk som inte kan levereras egentligen och på lögner. Men även sossarnas film är ju fullt med fejk. Först bygger de en kiosk från grunden för att de som finns inte duger. Sedan låtsas någon sosse vara sjuk. Och polis. Det är alltså inte riktiga poliser i bilen. De spelar sedan in framför en skola men tar med sig egna barn, skådespelare. Höjden är nog att de alltså "klädde om"...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon