Sök
Stäng denna sökruta.

Hundratals vanliga människor i upprop mot kändisar

Igår publicerade Aftonbladet ytterligare ett av alla kändisupprop som publicerats genom åren. Detta är ett satiriskt svar på det.  Vår frihet hotas av kändisuppropen 253 vanliga svenskar ställer sig bakom uppropet "Vad som helst men aldrig ett kändisupprop till" Vi som är verksamma i Sveriges vanliga arbetsliv är de som varje dag upprätthåller den infrastruktur som står öppen för alla och betalar in de skattepengar kändisarna sedan lever på - det som gör Sverige till ett fantastiskt land, ett land där yttrandefriheten och respekten för människors hårda arbete i näringslivet och den offentliga sektorn står stark.  Vi är den nettobetalande medelklassen. Det är från oss skattepengarna kommer, det som betalar allt i Sverige. Det kan valet på söndag förändra i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon