Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarna och MB-kopplade Ibn Rushd

I en rapport som MSB släppte i våras skriven av Aje Carlbom kopplas studieförbundet Ibn Rushd ihop som en av många islamiska organisationer med nära band till Muslimska brödraskapet. Och banden mellan sossarna och muslimska organisationer inklusive alla de som anses associerade med Muslimska brödraskapet har sedan i slutet av 90-talet haft nära band. Det var sossarnas Tro och Solidaritet som började bygga upp relationerna och hjälpte dem starta Ibn Rushd.  De hoppades kunna byta kunskap och inkvoterade representanter på sina listor mot röstboskap inom den muslimska communityn för att säkra sossarnas maktinnehav. Så var gör man kampanjbesök om man är riksdagsledamot för sossarna om inte i Islamiska föreningen, vid fredagsbönen och inbjuden av styrelseordföranden för den lokala avdelningen av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon