SSU stal bilder från TV4


När SVT krävde att Socialdemokraterna i Stockholm skulle ta ner smutskastningsfilmen de gjort om C och L och postat som riktad annons, för att sossarna helt sonika stulit materialet från dem (hej upphovsrätt) noterade jag att SSU i samma län, Stockholm, lagt upp en ny egen film.

Med material från TV4. Som smutskastade Centern. 

Så jag frågade därför TV4 på Twitter om SSU betalat dem för materialet de tagit. 

Detta var som ni ser den 31 augusti.

Idag kom jag på att jag borde kolla om TV4 hade hört av sig.

Det verkar så. Filmen är nedtagen.

Det finns inget stopp på vad sossarna kan tänkas göra i en valrörelse som synes.

Samma dag de anklagas av SVT för att stjäla material stjäl de nytt material. Och producerar en ny film med samma innehåll – smutskastning av Centern. Ändå tur att jag gjorde TV4 uppmärksamma tror jag, de är ett kommersiellt företag så de hade säkert skickat en faktura som tagit hela SSU Stockholms veckopeng.

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

1 kommentar till SSU stal bilder från TV4

  1. Men… men… men…. allting på nätet är ju GRATIS!!! Eller menar du att det inte är gratis, bara för att det finns på nätet?

    Lite så tror jag att dagens ungdomar tänker. Och jag förstår dem. Dock är det mest ett tecken på att upphovsrätten måste reformeras på något sätt, jag kan dock inte komma på hur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap