Sök
Stäng denna sökruta.

SSU stal bilder från TV4

När SVT krävde att Socialdemokraterna i Stockholm skulle ta ner smutskastningsfilmen de gjort om C och L och postat som riktad annons, för att sossarna helt sonika stulit materialet från dem (hej upphovsrätt) noterade jag att SSU i samma län, Stockholm, lagt upp en ny egen film. Med material från TV4. Som smutskastade Centern.  Så jag frågade därför TV4 på Twitter om SSU betalat dem för materialet de tagit.  Detta var som ni ser den 31 augusti. Idag kom jag på att jag borde kolla om TV4 hade hört av sig. Det verkar så. Filmen är nedtagen. Det finns inget stopp på vad sossarna kan tänkas göra i en valrörelse som synes. Samma dag de anklagas av SVT för att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon