Sosse-skandalerna i valrörelsen, hittills


Alla som kan något om hur sossarna brukar bedriva valrörelse log i mjugg när vi hörde förnumstiga sossar deklarera att de minsann skulle bedriva en schysst valrörelse. Löfven krävde till och med möten från de övriga partiledarna för att försäkra detta.

Sossarna har inte bedrivit en enda schysst valrörelse någonsin. Det stora problemet för dem är att tack vare sociala medier avslöjas de nu.

Jag tänkte så här i valrörelsens sista vecka sammanfatta vad de hittills gjort: 

………………………………………..

Bilden har jag gjort, den får ni gärna ta och sprida i era digitala kanaler!

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

5 kommentarer till Sosse-skandalerna i valrörelsen, hittills

 1. En arbetskamrat med barn i skola här idag visade mig i dag ett brev som kom med posten med S som avsändare enligt henne. På ena sidan var det information om att “Skolan är stängd på fredag… ” etc. På andra sidan var det en bild med Ylva Johansson och information om ledighetsveckan de går till val med. Hon kände sig tvingad att ringa till rektorn för skolan och kolla upp så skolan verkligen var öppen…

 2. Det här är också utländsk påverkan. Sprid vidare och anmäl. När det gäller vissa “trollfabriker” ifrån utlandet som försöker påverka det Svenska valet genom skrämselpropaganda där deltar gärna Centerpartiets och Socialdemokraternas representanter.

  Enbart i Turkiet så finns det c:a 50.000 personer som har en “rättighet” att rösta i det Svenska valet.

  Denna “rättighet” saluförs av tv-kanalen TRT World som en skyldighet och det för att stoppa utvecklingen i Sverige som inte längre enligt reportern är det mest välkomnande landet i Europa gällande en massinvandring av immigranter och “flyktingar”.

  Reportern har fått instruktioner och förmedlar att man skall rösta på Turkiska kandidater som kan ta tillvara på immigranternas intressen.

  Jag anser att detta är ett försök ifrån utlandet och utländska intressen att påverka utgången i det Svenska valet så TRT World är i högsta grad en s.k “trollfabrik” men det är förstås upp till din egna bedömning att avgöra.

  Nu företräder TRT World den nuvarande regeringen och till stor den förra alliansens agendor så detta programinslag kommer förstås aldrig att kritiseras från deras håll och inte heller den media som går deras ärenden.

  Man kan fundera över vilka som står bakom och finansierar denna TV station och tv-inslaget som går globalisternas och kulturmarxisternas ärenden alltså de som aktivt söndrar nationalstaterna med hjälp av en massinvandring av våldsamma klankulturer. Officiellt så är TRT World en del av Turkiets offentliga tv-utbud och som ägs av den Turkiska radio- och tv-korporationen.

  Jag anser personligen att TRT World uppvisar samma medvetna brist på saklighet och ett uns av objektivitet i paritet med det regimvänliga tvångsfinansierade Svenska Public Service företaget SVT/SR.

  Enligt tv-kanalen så har element som SD som är emot en invandring av 100.000-tals immigranter till Sverige växt fram alltmer.
  Sverigedemokraterna beskrivs som Sveriges tredje största parti där man visar Jimmie Åkesson och Svenska flaggan på film och där man beskriver partiet som ett parti med nynazistiska rötter. (Känns retoriken igen?)

  TRT World´s reporter beskriver vidare att diskrimineringen som sker i Sverige även påverkar de Turkar som bor här i Sverige.

  Efter det så får Mikail Yüksel, Centerpartiets lokale toppkandidat i Göteborg komma till tals i programinslaget från Turkiet.
  Han beskriver hur Islamofobin och rasismen sprids i Sverige.

  Han uteslöts nyligen ur partiet i onsdags (22/8). Anledningen var att partiledningen fått veta eller snarare blivit informerade om att Yüksel haft kontakter med den turkiska nationalistiska organisationen “Grå vargarna”.

  Centerpartiet har enligt Mikail Yksel haft denna info tidigare. Yüksel hävdar att han varit öppen med sin bakgrund och att samtalet där han berättade om mötet för valberedningen finns inspelat på band. Det är högst allvarligt om Centern fick vetskap men inte agerade förrän medierna började skriva om saken.

  Den 35-årige politikern har dock vägrat att dra tillbaka sin riksdagskandidatur och satsar på att bli invald via personkryss. Han står som andranamn på den lokala riksdagslistan.
  Ifall TRT World kommer att informera sina tittare om detta är högst oklart eller högst tveksamt om man så vill.

  Sedan så intervjuas en turkisk kvinna som beskriver hur rasismen har ökat och att partiernas kandidater måste lösa detta problem.

  Socialdemokraterna beskrivs sedan av reportern som det ledande partiet inom Svensk politik för immigration till Sverige.

  – Nu är det dock för första gången i Svensk historia som inget parti eller koalition med säkerhet kan ta en nödvändig kontroll över det Svenska parlamentet genom att uppbåda 50 % av rösterna.

  Det följs sedan upp med en intervju av Socialdemokraternas riksdagsledamot Sultan Kayhan.

  – Vi skall inte vara rädda utan modiga och alla har en möjlighet att påverka.

  Sedan står Sultan Kayhan och Mikail Yksel tillsammans och reportern deklarerar att de står för legalitet och fred för Turkar i Sverige samt att de behöver varje röst de får för att försäkra sig om att varenda immigrant och flykting får det erkännande och stöd som de behöver.

  Varför man på TRT World anser att det är Sveriges ansvar istället för att de som söker asyl stannar kvar i Turkiet vilket gör att de lättare kan återvända till sina hemländer det är upp till var och en att skapa sig en egen uppfattning omkring.

  Ett Tack till Swebbtv.se där denna inskickade video hade lagts upp. //www.youtube.com/watch?time_continue=163&v=9f8zaQc9Xp0

 3. Jaa, oj oj oj tocket eländes elände vi får läsa om. Som dessutom innehåller både överdrifter och rena lögner.

 4. Inte så konstigt då att det nu satsas rätt stort på att försöka begränsa yttrandefriheten, i framförallt sociala medier som YouTube, Facebook och Twitter.
  Obehagligt att bli ifrågasatt och påkommen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap