Sök
Stäng denna sökruta.

Sosse-skandalerna i valrörelsen, hittills

Alla som kan något om hur sossarna brukar bedriva valrörelse log i mjugg när vi hörde förnumstiga sossar deklarera att de minsann skulle bedriva en schysst valrörelse. Löfven krävde till och med möten från de övriga partiledarna för att försäkra detta. Sossarna har inte bedrivit en enda schysst valrörelse någonsin. Det stora problemet för dem är att tack vare sociala medier avslöjas de nu. Jag tänkte så här i valrörelsens sista vecka sammanfatta vad de hittills gjort:  Anställda på partikansliet använde anonyma trollkonton på Twitter för att sprida lögner om moderater. - de fick givetvis inte sparken utan "tillrättavisads" och har jobbat med valrörelsen sedan dess SSU Malmö vandaliserar Moderaternas valstuga En kandidat i Sävsjö spred lögner på arabiska om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon