Sök
Stäng denna sökruta.

Klanröstning pågår

I många kulturer i Mellanöstern är det inte bara den närmaste familjen som är viktigast utan även klanen. Detta beteende tar folk med sig när de flyttar till Sverige och Per Brinkemo, som jobbat många år med somalier i Sverige har skrivit böcker och artiklar i många år för att uppmärksamma detta. För att det är ett sätt att organisera samhället, istället för staten. När man då lever i ett land där staten ska vara den sammanhållande länken och ansvariga blir det en krock. I ett val är det väldigt påtagligt hur det fungerar och detta har sossar förstått för länge sedan. De inledde samarbete med tongivande muslimska organisationer redan sent 90-tal för att i en kohandel om plats på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon