Sök
Stäng denna sökruta.

Hej nettobetalande medelklass!

Ni som aldrig missbrukat någon socialförsäkring, mer än att ha jobbat på någon vabbdag ni haft med ett lite för förkylt barn för att gå till förskolan men inte tillräckligt sjukt för att vilja ligga still. Som ni mutat med Piggelin och långfilm för att kunna skriva klart den där rapporten och ta ett telefonmöte. Ni har giort rätt för er. Ni jobbar och betalar skatt. Och tycker att ni generellt i ert liv har det ganska bra. Ni bor bra, kanske i hus och förmodligen i en rätt välmående förort eller en liten eller medelstor stad i Sverige. Ni har råd att åka på semester varje år, ha bil kanske två till och med även om den lilla bilen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon