Sök
Stäng denna sökruta.

Hyresgästföreningen – torpeder åt sossarna i valet

Hyresgästföreningen brukar påstå att de inte längre är en del av Socialdemokraternas arbetarrörelse. Det är, som visat sig frekvent denna vecka, också vara lögn. Nu är det ingen nyhet för mig alls som granskat dem i flera år. Men gemene man kanske har gått på detta PR-upplägg. För oberoende låter fint och yta är viktigare än innehåll. Bakom lurar samma gamla sossar som vanligt, och en del från Vänsterpartiet om sanningen ska fram.  Deras ordförande kom direkt från LO, fd finansborgarrådet för sossarna Annika Billström är regionchef, fd kommunalrådet Jonas Nygren från Sundbyberg likaså. Och nu är de, som alla delar av arbetarrörelsen, mycket aktiva i valrörelsen i kampen för att maktpartiet Socialdemokraterna ska få behålla makten. Beväpnad med lögner....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon