Search
Close this search box.

Den feministiska paradoxen

Jämställdhetsfrågor har kommit att dominera även detta val, men inte på det sättet som Feministiskt Iniativ och andra radikalfeminister hade önskat. Som var i fokus 2014 i den så kallade "rosa revolutionen" som blev en pyspunka på 3,1 %. Idag är Fi helt marginaliserat och varierar mellan 0.9 % och 2 % i mätningarna. I många städer ligger de under 3 %-spärren och riskerar att åka ut från kommunalpolitiken. Men kvinnofrågan är i fokus även detta val. När det gäller kvinnors trygghet och synen på kvinnor hos invandrade män. Sexualvåldets enorma ökning sedan förra valet har satt detta på dagordningen. Jag tycker att det är dags att vi börjar göra upp med den feministiska paradoxen som har stört mig som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon