Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas fulmetoder fortsätter

Varje dag kommer nu nya avslöjanden om att sossar som ställer upp i valet medvetet sprider de arabiska lögnerna om Moderaterna. Tyvärr är vi vana med sossarnas fulspel, så har de alltid hållit på. Skillnaden mot förut är att mycket mer blir avslöjat, tack vare sociala medier. Samma sociala medier som Morgan Johansson och hans regering i vintras försökte kväva genom att förändra grundlagen men tack och lov stoppade Moderaterna det genom att ändra uppfattning. I dagarna har S-studenter, lagom inför valet, passat på att skickat det här till studenter. Bilderna kommer från Göteborg men jag skulle inte bli förvånad om det är fler stora studentstäder som kör samma.  Fejk-fakturor. För att lura studenter. S-studenter har för övrigt precis som övriga...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon