Sossarnas fulmetoder fortsätter


Varje dag kommer nu nya avslöjanden om att sossar som ställer upp i valet medvetet sprider de arabiska lögnerna om Moderaterna.

Tyvärr är vi vana med sossarnas fulspel, så har de alltid hållit på. Skillnaden mot förut är att mycket mer blir avslöjat, tack vare sociala medier. Samma sociala medier som Morgan Johansson och hans regering i vintras försökte kväva genom att förändra grundlagen men tack och lov stoppade Moderaterna det genom att ändra uppfattning.

I dagarna har S-studenter, lagom inför valet, passat på att skickat det här till studenter. Bilderna kommer från Göteborg men jag skulle inte bli förvånad om det är fler stora studentstäder som kör samma. 

Fejk-fakturor. För att lura studenter.

S-studenter har för övrigt precis som övriga partiet en historia av fiffel.

Senast 2007 fick ordföranden avgå för att hon använt föreningen kreditkort till privata inköp, för 150 000. 

Men fick hon sitta i någon frysbox sedan då, för att hon missbrukat förtroendet och fifflat med medlemmarnas pengar?

Nej då. Detta är ingen belastning i Socialdemokraterna så hon hamnade direkt i riksdagen för dem.

Det är snarare en merit att öva på att ta någon annans pengar innan man hamnar i den politiska makten, där Socialdemokraterna har svart bälte i att gynna sina egna genom politiken. Nyss gav de ju 636 000 kronor av våra pengar till en av sina egna, trots att hon misskött sitt uppdrag och borde fått sparken.

Inget av det som kommer fram nu är engångsföreteelser, det är en del av sossarnas kultur. En kultur av pampar, fiffel och maktmissbruk, där man utser sina egna och alltid sätter partiet före allt.

Ge dem inte fyra år till.

Kan ni inte förlåta Moderaterna för “öppna dina hjärtan” och DÖ förstår jag det. Men rösta då KD.

Det enda sättet att bli av med korrumperade sossar är att rösta borgerligt så att vi får en ny regering.  

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

0 kommentarer till Sossarnas fulmetoder fortsätter

  1. Får man borgerlig politik om man röstar på ett alliansparti ?verkar som de kan tänka sig samarbete med s .väldigt diffusa besked från borgerligt håll tyvärr.man borde göra kristallklart att inte stödja wallström,ygerman å allt vad de heter.känns osäkert även från m och vi som röstar borgerligt vill givetsvis ha sådan politik och inget samarbete med s,v eller dårarna i mp.

  2. Jag har lite svårt att förstå din vurm för moderaterna efter deras bedrägeri mot det svenska samhället alltsedan Bildts lössläppande av Westerberg i början av 90-talet till folkförrädaren räjnfält. Jag har själv röstat på moderaterna förutom då ny demokrati fanns och i senare val på SD. Nu blir det AfS. Aldrig mer på det socialistiska svekpartiet moderaterna. 7klövern är ju samma kålsupare allihop.

  3. Har du några fakta bakom dina anklagelser om att det är S – studenter som ligger bakom detta? Det kan ju lika gärna vara SD eller Moderaterna själva som ligger bakom. Det bör du ha men det är inget som framkommer i din blogg. Lägg korten på bordet eller håll tyst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap