Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas dark ads

Eftersom att ha hög profil och högt tonläge samtidigt som man gör något helt annat lite är Socialdemokraterna signum, och alla har gått på det varje val fram tills att sociala medier uppfanns, är det är här med annonser inget undantag. Den 12 april i år lanserade Socialdemokraterna en ny hemsida - sannonser.se. Där ska alla annonser Socialdemokraternas Facebook-annonser ligga.  "Vi redovisar alla våra Facebook-annonser" "Socialdemokraterna ska driva en schysst och öppen valrörelse" Med betoning på ska. För där ligger alltså bara de annonser de vill stå för att de skickar ut. Inte de så kallade "dark ads" som till exempel Trump använde i sin kampanj. För kollar man på sidan hittar man den här som första annons. Det vore...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon