Sök
Stäng denna sökruta.

Somaliska lögner från Örebro

Skandalen fortsätter, men nu inte på arabiska utan på somaliska. Det är sossarnas kandidat Mohammed Ahmed Barkad, aktiv i partiet sedan 2010 och kandidat i valet lokalt, som sprider lögner om borgerliga partier på somaliska stora hemsidor texten har även delats i svenska stora somaliska Facebook-grupper. Det är Nerikes Allehanda, bakom en låst artikeln (såklart) som rapporterat först. Lögnerna har han spridit i flera kanaler, hur många är svårt att överblicka men jag har hittat flera. Somaliska.com och Hiiran.com, Facebook-grupperna Najad iyo Nolol (841 medlemmar), Somaliska (12 000 medlemmar och 14 delningar därifrån) Här ser ni delningarna på Facebook. Från Somaliska har texten delats 14 gånger som omfattningen är svårt att överblicka. Hans förklaring? Han uttryckte sig "slarvigt" och "när man...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon