Sök
Stäng denna sökruta.

Socialdemokrat i Göteborg fortsätter att dela

Trots att jag publicerade inlägget vid midnatt och media plockade upp redan i morse vilket ledde till att det raderades fortsätter folk att dela lögnerna. Men är man aktiv Socialdemokrat och även aktiv i Hyresgästföreningen borde man ha bättre koll kan jag tycka. Kanske är skälet att det helt enkelt inte spelar någon roll att det är lögner? För Socialdemokraten Janna Atta Ibraim delade inlägget på stora Göteborgs moskés facebooksida för bara 8 timmar sedan. Trots att inlägget i original raderades från Facebook helt och hållet redan tidigt i morse, jag gick in vid 9 och då var det borta. Hon är aktiv socialdemokrat och sitter som ersättare i stadsdelsnämnden Västra Hisingen för Socialdemokraterna, dessutom är hon lokal ordförande för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon