Search
Close this search box.

Regeringen och fuskandet med avtalen

Man ska verkligen vara sosse. Med makt. För då gäller inga andra regler än ens egna. Då kan man göra som man vill. Och då kan man få belöning för att man missköter sig. Peter Hultqvist, försvarsministern, ni vet han som Löfven vägrade sparka när Transportstyrelse-gate härjade? Som kände till läckorna redan i mars samtidigt som Ygeman men inte heller kunde boka ett konferensrum? Hans pressekreterare har påpassligt nog fått sparken så här några veckor innan valförlusten blir verklig och hon ändå förlorar jobbet. Eller, man kan ju tro att driva försvarslobbyföretag samtidigt som man jobbar åt försvarsminister skulle leda till just sparken. Men icke.  Inte om man är sosse.  Nydh var alltså pressekrerterare åt Hultqvist. Nu har hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon