Sök
Stäng denna sökruta.

Fake news om ökning av Twitterbotar

Att man ska behöva göra allt själv..... Till exempel läsa rapporterna som media citerar men inte pallar att läsa. Och läsa dem KÄLLKRITISKT. Det finns inga ursäkter att inte göra det tycker jag. Jobbar du i media ska du läsa originalkällan. Punkt. Hinner du inte det ska du inte skriva artikeln. Idag rullar det runt en nyhet att enligt en rapport från FOI så ökar antalet Twitter-botar kraftigt.  Det låter ju jätteallvarligt. Och särskilt när det är högernationalistiska botar. Vilket är slutsatsen. Här kommer ett axplock av media som plockat upp nyheten Ekot släppte kl 7 i morse.  SVT Nyheter: TV4 hade ett klipp ute för några timmar sedan.  Omni kablade också ut nyheten. Även lokaltidningarna har plockat upp, som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon