Search
Close this search box.

Arabiska SSU på Facebook sprider lögnerna vidare

Detta är verkligen en praktskandal. Nu sprider arabiska SSU på Facebook lögnerna vidare i en reviderad form, där vissa punkter är ändrade men lögnen består. Via Google Translate får man en bild av vad texten innehåller - det är samma lögner som spridits från Sävsjö. Det här är ju problemet med medvetna lögner online, rena trollningar - att de får evigt liv. Även om man raderar originalet. Och sossarna svarar inte när media ringer eller när Moderaterna kräver att de tar ansvar. Symptomatiskt för sossar tyvärr, att ducka när det handlar om att ta ansvar över de egna leden. Skäl? Det tjänar på lögner. Givetvis. De har noll incitament att få bort det här online för att det gynnar dem....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon