Arabiska SSU på Facebook sprider lögnerna vidare

Detta är verkligen en praktskandal.

Nu sprider arabiska SSU på Facebook lögnerna vidare i en reviderad form, där vissa punkter är ändrade men lögnen består.

Via Google Translate får man en bild av vad texten innehåller – det är samma lögner som spridits från Sävsjö.

Det här är ju problemet med medvetna lögner online, rena trollningar – att de får evigt liv. Även om man raderar originalet. Och sossarna svarar inte när media ringer eller när Moderaterna kräver att de tar ansvar. Symptomatiskt för sossar tyvärr, att ducka när det handlar om att ta ansvar över de egna leden.

Skäl?

Det tjänar på lögner. Givetvis.

De har noll incitament att få bort det här online för att det gynnar dem. Annars hade partisekreterare Baastad och Löfven gått ut och talat klarspråk och man hade från partiets sida publicerat en dementi PÅ ARABISKA. Som kan spridas i samma kanaler.

Vad gjorde då sossarna?

Skickade…..snigelpost. För att verkligen maximera effekten av digitala lögner. Man tackar. Det är nästan som man tror att de inte vill att lögnen ska stoppas. Eller hur?

Samtidigt får lögnerna likt ett virus fäste i den ena arabisktalande gruppen efter den andra. Bara den senaste sökningen på Facebook gav dessa ytterligare delningar och då har jag säkert inte fångat in allt för det är bara offentliga statusar, de som klistrat in texten i sina privata fält och inte har offentlig status når man inte.

 

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet ”Pampens historia

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!