Sök
Stäng denna sökruta.

Lögnerna på arabiska sprids online

Bra att Socialdemokraterna tar ansvar men skadan är ju redan skedd. Nu sprids texten från deras arabiska sida i Sävsjö som en löpeld online och via ren copy paste kan man hitta den på andra sidor. Till exempel Islamiska Center Alingsås, Arab in swedish, Tunisier i Sverige och Solens land. Arab in Swedish har över 8 000 medlemmar. Islamiska Center är en del av Förenade islamiska föreningar i Sverige (FIFS), som i sin tur får statsbidrag av SST varje år. I år fick FIFS över 3,5 miljoner kronor från SST. Som man kan se på SST:s hemsida har utbetalningarna till olika religiösa samfund formligen exploderat sedan 2012. På bara 6 år har de fördubblats och nu lägger vi 84 miljoner...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon