Lögnerna på arabiska sprids online

Bra att Socialdemokraterna tar ansvar men skadan är ju redan skedd.

Nu sprids texten från deras arabiska sida i Sävsjö som en löpeld online och via ren copy paste kan man hitta den på andra sidor. Till exempel Islamiska Center Alingsås, Arab in swedish, Tunisier i Sverige och Solens land. Arab in Swedish har över 8 000 medlemmar.

Islamiska Center är en del av Förenade islamiska föreningar i Sverige (FIFS), som i sin tur får statsbidrag av SST varje år. I år fick FIFS över 3,5 miljoner kronor från SST.

Som man kan se på SST:s hemsida har utbetalningarna till olika religiösa samfund formligen exploderat sedan 2012. På bara 6 år har de fördubblats och nu lägger vi 84 miljoner kronor per år på att stödja religioner trots att vi har skiljt staten från politiken i Sverige och det alltså är frivilligt att vara med och betala till Svenska statskyrkan.

Varför ska jag som gick ur kyrkan 2005 betala för andra människors religion med tvång?

Som de sedan använder för att sprida lögner om Moderaterna? 

Det är skandalöst. 

För texten sprids alltså vidare. Det är bara att kopiera den från någon som delat den och vips, så får den eget liv. Vilket var syftet med den från början. Internet never forgets. Varje person som går på smutskastningen kan ge en värdefull röst till antingen S eller V eller MP, som det står i inlägget.

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!