Sök
Stäng denna sökruta.

Alla dumpar från den arabiska sossesidan

En del försöker nu antingen påstå att sidan jag skrev om är falsk eller att det är en privatperson som gjort den. Fel och fel. Sidan är inte falsk, eller var. Den är givetvis nerplockad nu, det hände i morse. Och det är inte EN sosse som sprider det utan sidan var en officiell sida för Socialdemokraterna i Sävsjö, upplagd i januari 2018 och sanktionerad av den lokala partiföreningen. Syftet var att sprida sossekampanj på arabiska. Att det fanns en namngiven ansvarig för sidan hör inte hit, så är alla officiella sidor. Att man har en kontaktperson. Antingen är bara denne admin eller så har man fler administratörer för sidan. OM sidan varit en personvalskampanjsida för personen hade man kunnat...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon