Alla dumpar från den arabiska sossesidan

En del försöker nu antingen påstå att sidan jag skrev om är falsk eller att det är en privatperson som gjort den.

Fel och fel. Sidan är inte falsk, eller var. Den är givetvis nerplockad nu, det hände i morse. Och det är inte EN sosse som sprider det utan sidan var en officiell sida för Socialdemokraterna i Sävsjö, upplagd i januari 2018 och sanktionerad av den lokala partiföreningen. Syftet var att sprida sossekampanj på arabiska. Att det fanns en namngiven ansvarig för sidan hör inte hit, så är alla officiella sidor. Att man har en kontaktperson. Antingen är bara denne admin eller så har man fler administratörer för sidan.

OM sidan varit en personvalskampanjsida för personen hade man kunnat skriva att det var en enskild person. Men nu var det en partisida och sidan togs också ner enligt uppgift i Expressen av just ordföranden i Sävsjö.

Innan jag gick och la mig igår lämnade jag sidan på Facebook öppen, vilket visade sig vara smart då sidan raderades i morse. Så jag har nu tagit skärmdumpar på alla inlägg som publicerats på den. 

Bortförklaringarna håller inte. Sossarna har återigen gjort bort sig.

 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!