Socialdemokraterna ljuger på arabiska

Jag var på Aftonbladets Debatt live ikväll och fick höra den ena lögnen efter den andra serveras av Stefan Löfven. Om att det inte går att sänka skatter och samtidigt ge mer pengar till välfärd, att Alliansen går till val på 100 miljarder i skattesänkningar och annat som bevisats av medias granskare faktiskt är lögner.

Men desperationen når inga gränser när maktpartiet håller på att förlora det de älskar mest – makt. 

Så jag fick det här är i brevlådan (innan Faktiskt.se konstaterat att jag inte kunnat få det i brevlådan eftersom det kommer från en digital källa – jag fick det i min digitala brevlåda). Inlägget kan ni själva läsa via länken här, så länge sidan nu kommer att finnas uppe när det här blir känt det vill säga.

Jag kan inte heller arabiska men det kan personen som upptäckt det, och som varit vänlig nog att översätta det. Vilket ni kan läsa längre ner och förstå vad hela det här inlägget går ut på.

Översättningen är följande, som Galaxia Elias varit vänlig att lägga öppet på sin egen Facebooksida: 

…………………….

”Socialdemokraterna på sin arabiska sida på FB (Sävsjö) sprider inte bara propaganda, utan lögner och smutskastningskampanj. Jag är chockad över det jag läser. Tror ni att ledningen känner till det? Kolla upp det med era politiker!

Det står så här:
”Varför det kommande valet är avgörande för svenskarna med invandrarbakgrund och muslimer i synnerhet?
För nyanlända och de redan medborgare med arabiskt ursprung och andra somalier och muslimer i allmänhet.
Fred och Guds nåd och välsignelser vara med er 😊 vi vill påpeka att rasistiska partier började stiga nyligen upp i mätningar och detta är en stor risk för oss allihopa, därför betraktas det kommande valet avgörande för många av oss.
Partiet som heter Sverigedemokraterna (SD) och det konservativa partiet Nya Moderaterna (M) i Sverige är partier som har i sitt program följande.
1 – Ändra många lagar som särskilt berör invandrare och muslimer i synnerhet.
2 – Stänga moskéerna och förbjuda slöja under 18 år.
3 – Stäng de islamiska begravningsplatserna.
4 – Förbjuda halalkött
5. Stänga alla islamiska skolor
6. Utvisning av ett stort antal flyktingar till sina hemländer.
7 – Anklaga föräldrar för brott för att ta muslimska barn från sina familjer.
8 – Begränsa arbetet och sociala bidrag till invandrare och muslimer.
9 – Avskaffande av Arbetsförmedlingen och borttagning av all ekonomisk hjälp som går till nyanlända.
10 – Försök att så konflikter och panik mellan muslimer och svenskar via folket som röster på det rasistiska partiet.

Vi ber alla svenskar och i synnerhet med invandrarbakgrund att rösta på socialdemokraterna (S) eller vänsterpartiet (V) eller åtminstone miljöpartiet, eftersom det är mindre skadligt mot invandrare och muslimer i synnerhet. 🕓
Vi hoppas att du tar frågan på allvar eftersom din röst i det här valet har Stort betydelse och inverkan, och ni, om Gud vill, kommer att avgöra den politiska kartan i Sverige 🌷
Vi hoppas att meddelandet inte stannar här (skicka vidare) i syfte att hjälpa varandra och inte lämna dessa partier som ogillar vår existens och vårt integration i samhället står mot våra framsteg och vår levebröd och skapa konflikter mellan svenska folket.
Låt inte din röst gå förlorad för att inte ångra dig efteråt. Din röst bestämmer nu ödet för de kommande fyra åren, om gud vill. Detta är en rättighet för alla som har svensk medborgarskap att rösta för riksdagen. och för varje bosatt i Sverige i mer än tre år har rätt att rösta för kommun och landsting. Var en byggsten i integration och utveckling för din framtid och dina barns framtid
Skicka meddelandet till alla du känner för att varna den som behöver varnas, du som känner till det nu informera andra som inte vet.
Allah säger i koranen (Ni ska komma ihåg vad jag säger till er, och jag lämnar mitt öde till Allah):
Guds fred, barmhärtighet och välsignelser med er.”

…………………..

Sidan skapades i januari i år och ägs av Samer Saad Mohialdeen. Och den är inte fejk, för han ställer själv upp i valet för Socialdemokraterna. Till kommunfullmäktige i Sävsjö, där han alltså bor och jobbar.

Jag har kollat längre ner på den arabiska sossesidan och hittat bilder taggade med just Samer Saad, som är utgivaren. Sidan är även registrerad på hans hemadress om man kollar på hitta.se

Vad jobbar han då med?

Lärare i en kommunal skola. För nyanlända barn.

Är det alltså detta han lär ut till dem? Är det det här han säger till deras nyanlända föräldrar om deras nya hemland? Att Moderaterna vill ta deras barn ifrån dem? Ha speciallagar för just muslimer?

Detta är alltså en officiell partisida för Socialdemokraterna. Lokalt i Sävsjö i Småland, som bidrar till sossarnas kampanj i valet och han som skapat sidan och skrivit den arabiska texten som är översatt är admin för sidan. Han ställer även upp i kommunfullmäktige för sossarna i Sävsjö.

Frågan som direkt infinner sig är: vad håller Socialdemokraterna på med?

Nog för att vi är vana med att ni ljuger men grattis, här har ni överträffat redan lågt ställda förväntningar på en schysst valrörelse.

Det är två veckor kvar till valet och ni sprider på officiella sidor att Moderaterna vill ”skapa konflikter med muslimer för att ta deras barn”? Ändra massa lagar som ”beror muslimer i synnerhet”?

Jag tycker nu att alla arabisktalande som inte tycker det här är okej dammsuger alla sossarnas, och övriga vänsterns, partisidor som finns på arabiska för att se om det finns fler av den här kalibern. Vi behöver er hjälp.

Ta dumpar och maila dem och länkarna till sidorna till mig så kommer jag se till att vi avslöjar varenda en av de här smutskastningssidorna.

En sista fråga som poppar upp är: trodde ni verkligen att ni skulle komma undan? Trodde ni att vi andra är så dumma att vi inte hade hittat det här före valet?

Svaret är väl: ja. De tror att alla andra faktiskt är så korkade. 

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet ”Pampens historia

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!