Sök
Stäng denna sökruta.

Genusvirus i hårddisken hos Skolinspektionen

En Kristdemokrat gjorde mig uppmärksam på hur lång det här genustramset faktiskt gått, och det börjar göra mig rejält orolig. Staten är på god väg att göra landets alla förskolor till statliga indoktrineringsanstalter för genusläran.  För myndigheten, vars uppgift bland annat är att inspektera skolor och förskolor och se till att de upprätthåller kvalitet och gör det som ålagts dem, har gjort en studie av förskolor och jämställdhet. Den kan ni läsa här och ni kan även se ett webbseminarium här.  Granskningen gjordes av 36 förskolor, både kommunala och fria. Det börjar redan i sammanfattningen.  Synen på förskolebarn som medel för "framväxten av ett bättre samhälle" är bedrövlig. Barn finns till för sig själva, inte som instrument för vuxna att genomföra...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon