Sök
Stäng denna sökruta.

Våldtäkterna och invandringen

Så hände det. Ett Uppdrag Granskning om våldtäkterna. All heder till en modig redaktion som inte bara valde ett eftersatt ämne utan skildrar en politiserad fråga objektivt. Mitt i en valrörelse där många krafter finns som vill sopa problemen under mattan, för att vinna valet. De visar det vi redan vet - utlandsfödda män dominerar fullständigt i våldtäktsstatistiken, i gruppvåldtäktsstatistiken finns nästan inga svenska män. Givetvis våldtar även svenska män men utländska män är kraftigt överrepresenterade. Fakta. Framför allt överfallsvåldtäkter, där 8 av 10 är utlandsfödda och häften har varit här ett år eller mindre. Intressant också att Sarnecki nu långsamt backar från det hörn han målat in sig i. När det gäller Brå och födelseland alltså.  Jag noterade kursändringen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon