Sök
Stäng denna sökruta.

Hej, missnöjda fd moderat!

Det är så du känner dig. Du som fortfarande är arg på Decemberöverenskommelsen (DÖ), arg på Fredrik Reinfeldts ”öppna era hjärtan”-tal och ännu argare på Annie Lööf. Som känner att nu äntligen, nu ska de få se. Snart är det val och du ska banne mig säga vad du tycker. De ska straffas, de borgerliga. Kanske kallar du dem sju-klövern, kanske inte. Du känner dig egentligen inte som Sverigedemokrat men du vill protestera och tänker göra det i valet. Den här texten är till dig. För du är på väg att ge före detta kommunister fyra år till att få dominera svensk politik. Fyra år till med Miljöpartiets slappa migrationspolitik, elcykelbidrag och genuspedagogik. Och fyra nya år med den sämsta...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon