Sök
Stäng denna sökruta.

Skiftet vill in i din dator

Jag har skrivit om Skiftet förut, som var Alliansfritt Sverige tidigare. De är lobbyister för socialdemokratiska frågor men är inte öppna med varifrån pengarna kommer utan låtsas vara det. Och de kan ha fått pengar av Ryssland via tyska Campact som de också fått pengar ifrån. Ecipe gjorde bland annat en rapport om det, frihandelstankesmedjan i Bryssel. Deras affärsidé är inte kampanjer online med namnunderskrifter. Utan big data. De använder metoden att via namnunderskrifter skapa en jättestor databas som sorterar all big data de får in via att varje människor som skriver under en enda namninsamling och ger dem sin emailadress och namn, godkänner att data samlas in och att den datan sedan kan ges till "dem närstående organisationer". Som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon