Search
Close this search box.

Vattenfall opinionsbildar med lögner

Varför vi har ett statligt ägt elbolag är oklart, det borde vi inte utan sälja. Men nu har vi Vattenfall. Då ska inte statens elbolag ägna sig åt opinionsbildning, mitt i en valrörelse dessutom. Med dyr kampanj byggd framför allt på TV-reklam som rullar och kablar ut att våra barns främsta oro är klimatet. Ni kan se filmen här. Men visst låter det konstigt? Alla som har barn vet att barn tänker mest på lego, vad de åt till lunch och vad de ska göra efter skolan. Och Youtube (Jocke och Jonna och Vlad dominerar i alla fall hemma hos mig.). Så när har de tid att oroa sig överhuvudtaget och vidare, tänka på klimatet? Detta även för vuxna abstrakta,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon