Sök
Stäng denna sökruta.

Nej, Sverige är inte rasistiskt

Om man ska kunna övertyga folk om att tredje riket är på gång måste man först sätta bilden av att rasismen i Sverige exploderat. Ofta citeras FN, som är var vänsteraktivists bästa rasistlarmarvapen: FN kritiserar Sverige för rasism. I själva verket menar man FN:s rasdiskrimineringskommitté. som är 18 "oberoende experter". Just nu är fem av de arton från afrikanska länder. Men de förlitar sig inte på statistik och vetenskap, de pratar med folk. Och just de organisationer de intervjuat från Sverige är opinionsbildare, för att sätta bilden om en enorm rasism. För att de ska få makt och pengar själva givetvis. Först målar man upp en stor bild av problem, sedan erbjuder man sig själv som lösningen. Givetvis är dessutom afrikanska...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon