Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetsdomstolen dömer att muslimer får diskriminera pga kön

Vi har en allt växande rättighetsindustri i Sverige, som framför allt består av olika skattefinansierade "antidiskrimineringsbyråer" vars enda uppgift är att hitta folk som kan anmäla upplevda oförätter till Diskrimineringsombudsmannen. En sådan anmälan till DO gäller en 24-årig kvinnlig muslim som sökte jobb som kontakttolk på Semantix kontor i Uppsala. Hon har hijab men det är inget problem för bolaget. När hon på intervjun träffade cheferna vägrade hon att ta den manlige chefen i hand, och hänvisade till islam. Chefen blev med rätta kränkt och avbröt intervjun med hänvisning till att kan man inte hälsa på manliga kollegor och chefer, och även kunder, med handslag kan man inte jobba där. Tolkar ska vara neutrala, att inte hälsa i Sverige anses...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon