Sök
Stäng denna sökruta.

LO behöver ingen trollarmé, de har Martin Klepke

LO-tidningen hette tidigare LO:s egen tidning, det hör man lite grann på namnet. Sedan bytte de namn, till lite mer neutrala Arbetet. Inte att förväxla med tidningen Arbetaren, som är syndikalisternas tidning. Eller Dagens Arbete, som är IF Metalls tidning. Arbetet ägdes av LO till 100 %, tills de av ekonomiska skäl valde att lägga en del av sina tidningar i ett eget bolag - LO Mediehus.  Numera delar LO ägarskapet av samtliga tidningar som ges ut av mediehuset med Kommunalarbetarförbundet, Handels, SEKO och Fastighets. Tanken var att alla förbunden skulle lägga sina tidningar där men många valde att antingen inte tacka ja eller hoppa av så "mediehuset" har nu endast 5 titlar. Och på Arbetet arbetar Martin Klepke som ledarskribent....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon