Search
Close this search box.

90 % avslag för gymnasielagens ansökningar

Decenniets kanske bästa lobby-kampanj, som till och med fått den annars borgerliga partiledaren Annie Lööf med på tåget, och fått igenom tidernas sämsta lagförslag, visar nu just att det bara byggde på framgångsrikt PR och inte verklighet. Migrationsverket har redan fått in 4 000 ansökningar för lagen som infördes med raketfart från beslutet i maj till att börja gälla 1 juli.  Men, 90 % har hittills fått avslag. Nu har bara 100 testats men det ger ändå en fingervisning.  För kriterierna för att få TUT enligt den nya lagen är följande, och det är alltså personer som inte uppfyller dessa som får avslag. Att 90 % av inkomna ansökningar fått avslag antyder att det kommer vara många som nu drar så...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon