Sök
Stäng denna sökruta.

Elcyklar till Östermalmsbor istället för brandplan

För fyra år sedan höll Västmanland på att brinna upp, efter en varm sommar. Och nej, det har inte varit en lika torr varm sommar som den förrän i år. Nu har alla glömt regnandet förra sommaren (som gav en fin svampsäsong i och för sig). Då sa Miljöpartiet så här: "Miljöpartiet vill höja beredskapen för väderkatastrofer". Illustrerat av en bild inte från Västmanland utan från en gräsbrand i Australien. Apropå att Moderaterna fick sådan våldsam kritik för att de använde en genre-bild från en bildbank för bilbränder menar jag. Sossarna sa: "Vi vill se över möjligheten att bygga ett samarbete kring vattenbombningsplan (red.anm med Finland)" Men när de vann valet en månad senare så var detta som bortblåst. Rättare sagt,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon