Sök
Stäng denna sökruta.

Ali Esbatis värld

Vänsterpartiets enfant terrible gör en sällan besviken. Inte heller detta års Almedalen. Gissa originalet (svaret hittar ni längst ner på sidan). Rätt svar: 1 (nazistiskt utseende). För alla vet att alla vita män, framför allt de utan hår, egentligen är nazister. Vänsterpartiets chefsrasistideolog har talat. …………………….. Stöd mitt arbete, bli en Patreon Eller Swish: 0762096244  Backa bokprojektet "Pampens historia"   Uppdatering kl. 18.02: Esbati krishanterar från gropen han grävt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon