Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen till Olof Palme!

Jag har precis landat i Visby för att vara med på Almedalsveckan för 12 året. Valår. Moderaternas dag idag. Och just i år, när Stefan Löfvens historiskt kassa regering hänger löst, passar Region Gotland på att ge lite draghjälp. För det är Region Gotland som är värd för Almedalsveckan. Och där styr Löfvens partikamrater.  Almedalsveckan började visserligen i liten skola med ett lastbilsflak och Palme. Men sedan länge är det hela den svenska demokratins vecka. Men just i år passar sossarna i Region Gotland på att puffa lite extra för favoritpartiledaren Palme. För defaultbild för Almedalsarrangemang, om man inte laddar upp en egen är,.......Olof Palme. Den mest kända socialdemokraten genom tiderna, om vi pratar modern tid åtminstone. Här är två...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon