Smutskastsning pågår från sossarna

Som vanligt när man avslöjat något om sossarna sätter ett maskineri av smutskastning igång. Detta är inget undantag. Igår avslöjade jag att sossarna på Facebook för Region Skåne, Malmö, Örebro samt deras officiella partikonto har som policy att dölja misshagliga kommentarer.

Det tog inte lång tid innan olika slags vänstermediamän försökte göra anspråk på att jag minsann inte kan Facebook. Eller internet alls för den delen.

Jack Werner, fåntrattarna Inte Rasist Men och deras entourage av olika kids i ungdomsförbund påstod följande:

  1. De hade sett inställningen Relevanta i en skärmdump och påstår att detta gömmer kommentarer, ergo hade jag sett mina kommentarer om jag bara tryckt på en knapp.

För man drar inlägg ur en liten hatt i deras värld, och är man inte noga med fakta kan man det.

Men det är jag. Och har jag ägnat två dagar åt research, använt två olika konton som inte är privat vän med mig på Facebook och postat 1-2 inlägg på ett 10-tal sosse-sidor. Intressant att de tror att jag inte klickat på saker under den här tiden, till exempel sorteringen. Det har jag.

Det ironiska är att det är dessa personer som inte förstår Facebooks funktioner och jag ska visa varför.

Men först till SSU-sajten Aktuellt Fokus. Den drivs inte av SSU men innehållet har verkshöjd som av valfri SSU:are. En av skribenterna är Kim Fredriksson, som liksom en uppsjö olika vänstermän/mansfeminister verkar ha något slags särskilt horn i sidan till just mig. Han är för övrigt dömd för våldsbrott så ingen man egentligen kanske ska reta upp i onödan.

Det är dock djupt underhållande att i ett inlägg de vill påstå att jag har fel fakta, presenterar de…….fel fakta.

Som till exempel påståendet att jag skulle ha kallat energiminister Ibrahim Baylan islamist och krävt hans avgång.

Här har Aktuellt med Fokus suttit och killgissat minsann. Men vad är väl fakta mot önsketänkande? Det är ju varje socialists hela ideologi.

Jag skrev en (1) tweet vid ett enskilt tillfälle 2016, när Mehmet Kaplan avgick att vår andra muslimska minister var Ibrahim Baylan. Det var det som stod. Någon upplyste mig kort efter publicering att Baylan, som har bakgrund i Turkiet precis som Kaplan, inte är muslim och då raderade jag tweeten.

Jag har aldrig och skulle aldrig varken kalla honom islamist eller kräva hans avgång. Det är en absurd och avskyvärd anklagelse.

Jag har mailat redaktionen om att de ska rätta men det står kvar, vilket säger något om hur seriöst man ska ta något som står i deras blaska.

Faktafel nummer två är att de påstår att jag inte har en ekonomisk utbildning.

Jag är ekonomie magister och har 160 poäng från Handelshögskolan i Göteborg. Jag tog ut min examen när redaktionen på Aktuell för Fokus gick på gymnasiet, dvs år 2000. 

Men eftersom ingen på redaktionen Aktuellt bakom Fokus har någon examen i ekonomi kan de heller inte redogöra för exakt vad som skulle vara fel i min granskning av ETC heller, antar att de helt enkelt inte förstod vad som stod i den. Inte lätt när man haft fullt upp med att måla 1 maj-plakat och skriva rasist på Twitter hela dagarna.

Slutligen uppvisar de samma inkompetens i Facebook-kunskap som Jack Werner och övriga som han försökte veva igång igår.  De tror att kommentarer försvinner om man sorterar flöden på Relevanta.

Så min uppmaning är till alla dessa män som försöker belägga mig med fel att läsa noga här så kanske ni lär er något till nästa gång.

För det första; anledningen till att samtliga av mina kommentarer syns NU är att sossarna klickat en gång per kommentar och gjort dem synliga. Okej?

För er som inte förstår hur denna magi kan uppstå kommer jag pedagogiskt instruera nedan, eftersom jag är admin på en egen Facebook-sida använder jag nämligen samma verktyg men istället för att dölja kommentarer raderar jag saker jag inte vill ha på min sida. Det är ärligare för då får skribenten direkt information om att kommentaren inte finns. Dölja är fegt. Då står man inte för att flödet redigeras.

Döljer man en kommentar kommer nämligen skribenten samt alla dennes privata vänner på Facebook kunna se den. Men inga andra. Det är det fina. Man låtsas som om debatten är igång men i själva verket ser bara admin och du själv och dina vänner den.

Nedan ser ni en skärmdump på min sida. Notera kommentarerna överst.

När jag klickar på kommentarerna får jag som admin upp en ruta, där jag kan välja Dölj.

När jag klickar “Dölj” ser det ut så här för mig som admin, men den som skrivit märker ingenting. Den visas som vanligt. Detta för att jag ska kunna hålla reda på vilka jag dolt och……visa dem igen.

Så här ser det ut från ett konto som inte är admin på min sida. Som ni kan se försvann alltså kommentarerna från flödet när jag dolde dem. Bara jag från mitt admin-konto kan se, inga andra än jag och skribenten och dennes vänner kan se.

När jag vill låta de finnas i flödet igen klickar jag bara “Visa igen” och hepp! Den återuppstår med samma tidsmarkering. Ingen kan se att den varit borta.

Detta har sossarna gjort med mina kommentarer. Det är alltså därför Jack Werner och hans dagiskompisar ser dem.

Om vi ska såga ner detta med Relevanta – det är en filtreringsfunktion för flödet. Om det är många hundra kommentarer är det mycket praktiskt att kunna sortera så att de Relevanta eller Nya finns överst, vad man föredrar.

Men inga kommentarer försvinner från flödet. Algoritmen raderar alltså inte slumpmässigt utvalda kommentarer för dig att slippa se.

Detta verkar Jack Werner och Aktuellt under Fokus tro men detta är alltså FEL.

Men häng med, här kommer en “Relevanta för dummies”-lektion. 

Här ser ni en liknande skärmdump vänstermännen blev till sig av. Det står Mest Relevanta. Flödet på 9 kommentarer är alltså sorterade på de mest relevanta överst.

Ser ni vad som står längst ner?

“Visa 9 kommentarer till”

Det vill säga, resten av flödet. Klickar man på denna så ser man samtliga kommentarer, men de mest Relevanta överst.

Fiffigt va? Om man sorterar på Nya kommer de nyaste överst, det hör man nästan på namnet.

Men jag har givetvis när jag gjort research på samtliga inlägg klickat “Visa alla”. Jag har även använt samma konto till all research, haft samma inställningar överallt som en följd av detta men inga kommentarer försvann på följande sosse-sidor:

Dalarna, Stockholm, Göteborg, Botkyrka, Solna, Sundbyberg, Eskilstuna.

Så grattis sossarna som hanterar dessa sidor. Ni tar debatten.

På Solna-sidan fick jag dessutom svar direkt av en sosse som inledde med “Trevligt med en ideologisk debatt”

Att det står Relevanta högst upp på vissa av dumparna jag använde i mitt inlägg för att bevisa att sossarna på dessa fyra sidor censurerar kritisk debatt är alltså irrelevant. Jag har inte på ett bra sätt kunnat ta en dump som visar ett helt flöde för ett inlägg, ända ner till slutet. Det har inte fungerat visuellt eller tekniskt. Alltså tog jag en överst bara.

Även om man klickar “Visa alla” längst ner står alltså sorteringen Relevanta kvar överst.

Men kritisera sossar ostraffat gör man inte. Då får man vara beredd på att de hittar på vad som helst för att såga ner dig. Sanningen är relativ för en socialist och de jobbar inte med fakta, de känner.

Glöm inte det.

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *