Search
Close this search box.

Socialdemokraterna stryper debatten på Facebook

Visst har vi hört att sossarna vill ha en öppen och fri debatt? Ni har säkert sett de sponsrade inläggen från ministrars olika egna sidor eller sossarna centralt eller lokalt. Facebook är en stor kanal för sittande regering i valrörelsen, och Socialdemokratiska partiet. Därför är det underhållande att de inte lever så själva.  Jag kan idag avslöja att Socialdemokraterna på Facebook censurerar kritiska kommentarer. Och även Socialdemokraterna i Malmö, Socialdemokraterna i Region Skåne och Socialdemokraterna i Örebro. Det är de jag hittills upptäckt, det finns garanterat fler. Jag har testat vid ett flertal tillfällen att kommentera på nypublicerade inlägg på Socialdemokraterna centralt på Facebook. De har 153 000 som gillar sidan så det är en stor och viktig kanal.  En...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon