S “köper” röster bland utlandsfödda


Järva och andra utsatta områden ska rädda sossarna är valet. Precis som alla andra år satsar sossarna på att få folk att rösta i utsatta områden, som traditionellt har låga valdeltagandet, ner mot 50 %. Och få folk att rösta på S givetvis.

I år är det extra viktigt. Partiledningen, som ju sitter med krissiffra efter krissiffra, drar nu upp takten i utanförskapsområdena.

Och vem är väl bättre lämpad än Lena Baastad? Hon som ordnade “röstskolor” i Vivalla, fick dit Mona Sahlin och bokstavligt talat hjälpte Vivalla-borna att rösta på Socialdemokraterna. Jag skrev ett helt inlägg om det när hon var nytillträdd. Valmyndihgeten utredde oegentligheterna. De fick göra om sitt kommunalval.

Men till riksdagen fick S som av en händelse 68-72 %.

Samma år anklagades S för den sortens påverkan i vallokalerna i Huddinge. 

Sossarna har prioriterat folk från just Järva högt på sina listor i hopp om att detta i sin tur ska kunna dra fler väljare till S i valet.

Också av en slump har Socialdemokraterna i Stockholm stadshus, det vill säga inte majoriteten som består av även MP, V och Fi, utan bara S, just aktiviteter i Järva i juni. För att “prata bostäder” det vill säga, de använder kommuninvånarnas pengar att strö valfläsk omkring sig i Järva och genom löfte om “satsningar” ska locka Järvabor att rösta S.

Det finns garanterat mer under radarn här att gräva i, som olika “demokratiprojekt” arbetarrörelsen har sina fingrar i syltburken i, “demokratiambassadörer” och annat som kan fungera just som de traditionella sosse-röstskolorna men under annan flagg. Det finns nog anledning att återkomma till ämnet inom kort.

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

0 kommentarer till S “köper” röster bland utlandsfödda

  1. Trollarméer och valfusk är återkommande knep för socialdemokratin vars rännstensmoral aldrig förnekar sig. Det enskilt mest ohederliga partiet som finns och myglare hela bunten. Den Leninistiska etiken för att nå makten med vilka medel som helst går genom hela arbetarrörelsen.

  2. Samma sak gjorde S i Timrå kommun. Jag bor mitt i det invandrartätaste området i Timrå och känner många av invandrarna. Vi pratar emellanåt om politik vilket dom tycker är roligt. Inför förra valet så hade S via SFI fått tid för att få fram sitt budskap. Allt dom lovade har dom inte gjort. Utav dom jag träffas och umgås med kommer majoriteten att i det här valet rösta på SD vilket dom trodde att dom gjorde i förra valet. Så genom att fara runt till dom invandrartätaste områdena där folk inte riktigt förstår all Svenska som pratas så lyckades dom värva många nya röster. Men det är tur att dom inte är lättlurade och går på det igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap