Sök
Stäng denna sökruta.

S ”köper” röster bland utlandsfödda

Järva och andra utsatta områden ska rädda sossarna är valet. Precis som alla andra år satsar sossarna på att få folk att rösta i utsatta områden, som traditionellt har låga valdeltagandet, ner mot 50 %. Och få folk att rösta på S givetvis. I år är det extra viktigt. Partiledningen, som ju sitter med krissiffra efter krissiffra, drar nu upp takten i utanförskapsområdena. Och vem är väl bättre lämpad än Lena Baastad? Hon som ordnade "röstskolor" i Vivalla, fick dit Mona Sahlin och bokstavligt talat hjälpte Vivalla-borna att rösta på Socialdemokraterna. Jag skrev ett helt inlägg om det när hon var nytillträdd. Valmyndihgeten utredde oegentligheterna. De fick göra om sitt kommunalval. Men till riksdagen fick S som av en händelse...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon