Search
Close this search box.

Sossarna bränner pengar på konsulter

Stockholms-sossarna, de som kandiderar till landstinget och vill ta över, i huvudsak faktiskt Erika Ullberg, har drivit en intensiv kampanj mot NKS och inte minst konsultkostnader. De har faktiskt inget annat. Är det någon som vet vad sossarna i landstinget vill, mer än att de hatar NKS? Ullberg var som bekant med och fattade beslutet om NKS och den finansieringsmodellen personligen. Men det har hon glömt. Det är hennes parti som styr i staden, de vann 2014 och som sossar alltid gör så var höja skatten det första det slog till med. 2015 höjde sossarna skatten bland de mesta i Sverige, med 20 öre. Det Erika Ullberg inte nämner för väljarna är att hennes parti har högre konsultkostnader än landstinget....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon