Sök
Stäng denna sökruta.

Olle Thorell – sossarnas Bagdad Bob

Sossarnas riksdagsledamot Olle Thorell har inte gjort sig känd i så stora kretsar utanför Västmanland och sossarnas värld, tills han upptäckte Facebook och i synnerhet möjligheten att spela in små filmer med text. Ja, om man inte räknar med sex-anspelningar mot kvinnliga reportrar då. Som blev riksnyhet 2016.  I riksdagen har han bland annat skrivit motioner om att anställa genuspedagoger på alla skolor, inskränka yttrandefriheten ytterligare genom en ännu hårdare hets-mot-folkgrupp lag, lagstadgad ledighet för högskolestudenter för fackliga och politiska uppdrag, förtidsrösternas ångerröst fram till valdagen ska avskaffas och statligt stöd till sociala företag. Just den motionen är en personlig favorit, för jag har diskuterat med Thorell och förståelsen för hur företagande fungerar är minimal faktiskt. Det förklarar hans nästan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon